Skip to main content

Agenda

Time Activity
8:00 AM Log On
8:10 AM Welcome Remarks by Dr. Michael Georgiopoulos, Dean, UCF College of Engineering and Computer Science
8:15 AM First Keynote Address – Eric Singleton, CEO, CTO and Founder of Strax Networks, Inc
9:15 AM Hidden GEMS in a Special Place – Student Experience (Panel Discussion)
10:00 AM Break (15 minutes)
10:15 AM Hidden GEMS in a Special Place – Research Experience (Five 10-minute Presentations + Q&A)
11:00 AM Break (15 minutes)
11:15 AM Hidden GEMS in a Special Place – Alumni Experience (Five 10-minute Presentations + Q&A)
12:05 PM Lunch (30 minutes)
12:35 PM Hidden GEMS in a Special Place – Investor Experience (Panel Discussion)
1:35 PM Second Keynote Address – Kathleen Loftin, Center Chief Technologist, NASA KSC
2:20 PM Break (10 minutes)
2:30 – 3:20 PM Parallel sessions on a number of topics (Educational/Inspirational Sessions) 2 parallel tracks via Zoom Breakout Rooms with 2 sessions, 25 min each
Track A
  • NSIN Dual-Use Discovery
  • NSIN Dual-Venture Acceleration
Track B
  • Innovative Tech Companies Driving Social Impact
  • Building the Silicon Valley for Sports and Health Tech in Central Florida
3:20 PM Break (10 minutes)
3:30 – 4:20 PM Parallel sessions on a number of topics (Educational/Inspirational Sessions) 2 parallel tracks via Zoom Breakout Rooms with 2 sessions, 25 min each
Track A
  • FinTech and Blockchain
  • Fireside Chat with Kay Stanney, CEO and Founder of Design Interactive, Inc.
Track B
  • Fireside Chat with Esteban Garcia, Global Lead – Delivery & Technology Excellence , Cognizant Microsoft Business Group
  • A Cyberpreneur’s Journey
4:20 PM Break (10 minutes)
4:30 – 5:40 PM Track C (Student Competition Session; Start-Up Pitches)
5:40 PM Break (15 minutes)
5:55 PM ANNOUNCEMENT of the $10k WINNER

Registration

Register now for the second annual UCF Technology Ventures Symposium (UTVS) to be held virtually on Thursday, Feb. 17, 2022. The one-day virtual conference will showcase little-known, big-potential technology startups created by UCF students, faculty and alumni for potential investment. Designed to uncover UCF’s hidden gems of high-tech opportunity, participants can connect with innovative UCF student startups, faculty researchers, established entrepreneurs, venture investors and anyone else who wants to be a part of the “next big thing” in Orlando.

The symposium’s specialty tracks are designed to help entrepreneurs and investors expand their networks, improve startup pitches, uncover sources of capital, spark discoveries of new, licensable technologies and influence the commercial potential of new ideas.

We welcome UCF alumni, faculty, and students, interested industry and government stakeholders, entrepreneurs, investors and community leaders to attend. Register cost-free by filling out the registration form below. When you register, you will receive a confirmation email with a Zoom link and dial-in information.

Thursday, Feb. 17
8 a.m. — 5:55 p.m.